Stádia proměny hmyzu na potravinu a následný senzorický vjem 

27. 9. od 17:00 do 21:00
Prezenčně
Pro děti
Bezbariérový přístup
Workshop
Komentovaná ukázka

Hmyz prochází během svého vývoje několika stádii, která budou návštěvníkům prezentována. Budou představeny rozdíly mezi jedlým hmyzem s proměnou dokonalou a nedokonalou. Tento hmyz bude také možné ochutnat jako zpracovanou potravinu.

Kromě toho bude také možnost vyzkoušet si citlivost svých čichových a zrakových receptorů v reálné senzorické laboratoři, jelikož senzorická analýza je založena na počitku potraviny a následné proměně ve vjem v naší nervové soustavě.

Na závěr bude připravena degustace potravinářských výrobků vyráběných studenty Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů v rámci praxí v potravinářském pavilónu.

Organizátor

Česká zemědělská univerzita v PrazeWebwww.czu.cz
E-mailfator@rektorat.czu.cz 
Telefonní číslo721023567
Program organizátora

Místo

Potravinářský pavilon FAPPZ
AdresaKamýcká 129

Upřesnění místaPotravinářský pavilon FAPPZ

Navštivte osobně